Connectant la cultura local i l'arquitectura
d'una forma única i sorprenent
JAI
JAIPUR
GUIES D'ARQUITECTURA
DE VIATGE: ÍNDIA
Un llibre de Sanjeev Vidyarthi and Pratiksha Singh
COMPRA

Catàleg

JAIPUR ARCHITECTURAL TRAVEL GUIDE
Descobreixi la ciutat de Jaipur, capital de Rajasthan. Fundada al segle XVIII pel maharajà Sawai Jai Singh i planificada segons els mètode hindú del Vastu Shastra, en un sistema en xarxa i donant una tonalitat rosada als seus edificis. Jaipur és el bresol dels Rajput, Mughal i les diverses cultures que van passar pel país, i és també actualment, seu de la tradició vernacular. La ciutat rosa ha sabut conservar una atmòsfera única i l'encant dels temps antics; el visitant, ademés de gaudir d'aquest entorn particlular, trobarà una arquitectura contemporània que ha sabut donat noves formes a l'herència del passat tot conservant l'esperit del lloc.

DISPONIBLE
Títol: JAI Jaipur Architectural Travel Guide
Autor: Sanjeev Vidyarthi i Prathiksha Singh
Temàtica: Arquitectura - Viatge
Pàgines: 230
Mides: 126 x 184mm
Característiques: Tapa Tova
Idioma: Anglès
ISBN: 978-84-942342-4-8
PVP: 25€ / 30$ / 22£
DHAKA ARCHITECTURAL TRAVEL GUIDE
Aquesta guia ens mostra 25 edificis de la capital de Bangladesh que representen les diferents fases arquitectòniques de la ciutat, des de Lalbagh Fort de l’Era Mughal (principis del s. XVII) a la contemporània mesquita Bait ur Rouf Mosque, nominada per al Premi Aga Khan d’Arquitectura 2016. L’objectiu és descobrir Dhaka narrant la història de la ciutat a través dels edificis que han jugat un paper en la seva gestació i transformació urbana.
La selecció dels autors s’ha fet a partir d’edificis que comuniquen de manera més general la tradició arquitectònica de la ciutat, que representen una corrent estilística i que han influït a l’escena arquitectònica local i nacional.
Com a eina de viatge, aquesta guia combina història i arquitectura, i ofereix una selecció de mapes, plànols, dibuixos, fotografies, i informació pràctica.

DISPONIBLE
Títol: DAC Dhaka Architectural Travel Guide
Autors: Adnan Morshed i Nesfun Nahar Nipa
Col·lecció: Guíes d'arquitectura de viatge del Sudest d'Àsia
Tema: Arquitectura – Viatge
Pàgines: 176
Mides: 126 x 184mm
Característiques: Paperback-tapa tova
Idioma: anglès
ISBN: 978-84-942342-2-4
PREU: 25€ / 28$ / 21£
AHMEDABAD ARCHITECTURAL TRAVEL GUIDE
L'arquitectura d'Ahmedabad recorre tots els temps, des de l'antiguitat als temps moderns de la independència del país amb edifciis de Le Corbusier i Louis Kahn o dels indis Doshi i Correa; des dels mogols als darrers treballs dels arquitectes indis contemporanis. Ahmedabad és i ha estat, una ciutat emprendora i és una de les actuals capitals del disseny, compta amb destaacts campus universitaris i centres de recreca, alhora que també és la ciutat on Gandhi va viure i va iniciar la marxa cap a la independència. La visita al Sabarmati Ashram, situat al costat del riu, és una enriqudora experiència.

DISPONIBLE
Títol: AMD Ahmedabad Architectural Travel Guide
Autor: Riyaz Tayyibji
Temàtica: Arquitectura - Viatge
Pàgines: 232
Mides: 126 x 184mm
Característiques: Tapa Tova
Idioma: Anglès
ISBN: 978-84-942342-3-1
PVP: 25€ / 28$ / 21£
CHANDIGARH ARCHITECTURAL TRAVEL GUIDE
Chandigarh és una ciutat singular, és una de les new town del segle XX que es caracteritza per portar el segell de Le Corbusier, que la va planificar i en va ser l’autor dels seus edificis més emblemàtics. A Chandigarh també hi trobarem l’obra d’un gran equip d’arquitectes dirigit pel soci de Le Corbusier, Pierre Jeanneret que juntament amb els britànics Maxwell Fry i Jane Drew van portar a terme el planejament i van projectar els edificis d’habitatges i equipaments que necessitava la ciutat. Com a resultat, Chandigarh és una de les ciutats de referència de l’arquitectura del Moviment Modern. També coneixereu l’obra dels arquitectes indis (com M.N. Sharma, A. Prakash, B.P. Mathur i J.K. Choudhury) que van col•laborar amb Le Corbusier i Jeanneret per tal de que la Chandigarh fos una realitat. Encara que desconeguts per al gran públic, han estat una peça fonamental per l’arquitectura índia moderna i contemporània.
Amb aquesta pràctica guia, descobrireu la ciutat i la seva arquitectura amb tres tipus d’itineraris, en funció de la planificació del viatger, i amb una proposta complementària d’altres llocs que es poden visitar a les afores de la ciutat. També hi trobareu informacions pràctiques per tal de que a banda de gaudir de l’arquitectura, ho feu també de la seva cultura i la seva gent.

DISPONIBLE
Títol: CHD Chandigarh Architectural Travel Guide
Autor: Vikramāditya Prakāsh
Temàtica: Arquitectura - Viatge
Pàgines: 242
Mides: 126 x 184mm
Característiques: Tapa Tova
Idioma: Anglès
ISBN: 978-84-942342-0-0
PVP: 27€ / 35$ / 22£
AUROVILLE & PONDICHERRY ARCHITECTURAL TRAVEL GUIDE
La creació de la primera comunitat d'Auroville es va basar en un esperit particular, adoptant la filosofia del ioga integral del mestre Sri Aurobindo, que comporta un estil de vida i un disseny arquitectònic integrals. Pondicherry és una petita ciutat costanera on les referències franceses encara són presents a l'arquitectura, als noms de carrers o a les llengües parlades per la gent local. Tot i aquesta influència francesaAlhora també trobem l'arquitectura local (Tamil) a la ciutat.


DISPONIBLE A PARTIR DE DESEMBRE DE 2018
Títol: Auroville & Puducherry Architectural Travel Guide
Autor: Anapuma Kundoo i Yashoda Joshi
Temàtica: Arquitectura - Viatge
Pàgines: 180
Mides: 126 x 184mm
Característiques: Tapa Tova
Idioma: Anglès
ISBN: 978-84-942342-5-5
PVP: 25€ / 28$ / 21£
GOA ARCHITECTURAL TRAVEL GUIDE
L’estat de Goa va ser colonitzat pels portuguesos al segle XV que la van s’hi van estar fins al 1961, de manera que aquesta etapa caracteritza gran part dels seus patrons contemporanis. El seu territori s'estén com una xarxa de pobles amb un grapat de centres urbans.

DISPONIBLE A PARTIR DE 2019
Títol: Goa, North & South, Architectural Travel Guide
Autora: Maanasi Hattangadi
Temàtica: Arquitectura - Viatge
Pàgines: 180
Mides: 126 x 184mm
Característiques: Paperback-tapa tova
Idioma: Anglès
ISBN: 978-84-942342-6-2
PVP: 25€ / 28$ / 21£
BANGALORE ARCHITECTURAL TRAVEL GUIDE
Bangalore (Bengaluru en hindi), la tercera ciutat més gran de l'Índia, és tot just una recent metròpolis. El seu ràpid creixement durant les darreres tres dècades discorre en paral·lel al neixement del sector de les IT a l'Índia, que ha atret a molts joves d'arreu del país i han conferit a la ciutat un atractiu cosmopolitisme. To i que és majoritàtiament una ciutat contemporània, a Bangalore hi podem trobar edificis d'èpoques passades convisquent amb moderns gratacels, en una continuitat arquitectònica. Des dels forts i palaus d'antigues dinasties del sud de l'índia, la ciutat jardí consruïda pel Raj Britànic, edificis de la post-independència neocolonial fins a exemples del Modernisme Tropical.
Aquesta guia permet visitar 25 edificis que conformen una narrativa arquitectònica de la ciutat, tot interrelacionant el pasat medieval, colonial i postcolonial amb el present. Els edificis están ordenats cronológicament que es poden recorrer a través de diferents itineraris. Als itineraris tambè hi trobem informació adicional sobre museus, restaurants, botigues i altres activitats d'oci que formen part de l'experiència de Bangalore.


DISPOBIBLE A PARTIR DE 2020
Títol: BLR Bangalore Architectural Travel Guide
Autor: Lakshmi Krishnaswamy
Temàtica: Arquitectura - Viatge
Pàgines: 180
Mides: 126 x 184mm
Característiques: Tapa Tova
Idioma: Anglès
PVP: 25€ 28$ 21£
KOLKATA ARCHITECTURAL TRAVEL GUIDE
Kolkata (fins fa poc Calcuta, capital de l'Índia britànica) es la capital de l’estat de Bengala Oest. Transformada en una gran capital europea pel govern colonial britànic -que la va abandonar per Nova Delhi a principis del segle XX- la ciutat ha crescut amb el repte d’assimilar les profundes influències occidentals, i alhora superar les limitacions de la seva herència colonial per tal de trobar la seva pròpia identitat.

DISPONIBLE A PARTIR DE 2019
Títol: CCU Kolkata Architectural Travel Guide
Autors: Siddhartha Sen i Sudeshna Ghosh
Temàtica: Arquitectura - Viatge
Pàgines: 180
Mides: 126 x 184mm
Característiques: Tapa Tova
Idioma: Anglès
PVP: 25€ / 28$ / 21£
SHIMLA ARCHITECTURAL TRAVEL GUIDE
Shimla, una petita localitat situada enmig del paisatge de les muntanyes del Himalaies, podria haver estat només una més de les nombroses estacions de muntanya fundades pels britànics durant l'època colonial de l'Índia. Però va esdevenir molt més que una refrecant escapada a les muntanyes quan al 1864 es va convertir en la capital d'estiu del govern imperial a l'Índia. Tot i que, al llarg dels anys, Shimla ha estat testimoni i encara està experimentant molt de variada construcció, la ressonància de la passada era britànica encara és un aspecte destacat de la personalitat de la ciutat. Shimla ofereix una perfecta combinació entre natura, arquitectura i patrimoni històric i cultural; endineseu-vos pels seus camins entre magnífics i imponents abets que deixen espai als xalets de l'era britànica, alhora que gaudiu de fantàstics paisatges i aire pur de muntanya. Us proposem 7 itineraris que recorren els set turons que conformen Shimla, una visita per conèixer en profunditat la capital dels Himalaies.

DISPONIBLE A PARTIR DE 2020
Títol: SLV Shimla Architectural Travel Guide
Autor: Saumya Sharma i Prabha Choudhary
Temàtica: Arquitectura - Viatge
Pàgines: 180
Mides: 126 x 184mm
Característiques: Tapa Tova
Idioma: Anglès
PVP: 25€ / 28$ / 21£
MUMBAI ARCHITECTONICAL TRAVEL GUIDE
Aquesta guia explora Mumbai a través d'onze itinenraris que ofereixen narratives de la ciutat a través d'una exploració de la evolució histórica, de les tipologies, dels teixits socials, de la cultura i les tradicions locals. L'objectiu es comunicar més enllà del perceptible i rastrejar el creixement, la evolució i la metamorfosi de Mumbai com a "Maximum City ". Il·lustrat ampliament amb mapes, fotografies i dibuixos, aquest llibre de recursos pràctics ajudarà al viatger a optimitzar la seva visita, i alhora tenir una imatge global d'aquesta palpitant Megapolis.

DISPONIBLE A PARTIR DE 2020
Títol: BOM-MUMBAI Architectural Travel Guide
Autora: Amisha Thanawala
Temàtica: Arquitectura - Viatge
Pàgines: 180
Mides: 126 x 184mm
Característiques: Tapa Tova
Idioma: Anglès
DELHI ARCHITECTONICAL TRAVEL GUIDE
Delhi, la capital de l'Índia, segueix sent una de les ciutats més antigues del món que encara sobreviuen. És una barreja de vuit ciutats, cadascuna construïda en una època i una cultura diferents, en un lloc diferent, on cada governant ha deixat una mostra de la seva identitat arquitectònica. És per això que Delhi és una ciutat única i interessant, de vegades confusa per al viatger, però sempre fascinant. Descobreixi una manera fàcil de gaudir de la seva arquitectura amb senzills itineraris i informació pràctica

DISPONIBLE A PARTIR DE 2020
Títol: Delhi Architectural Travel Guide
Temàtica: Arquitectura - Viatge
Pàgines: 240
Mides: 126 x 184mm
Característiques: Tapa Tova
Idioma: Anglès
PVP: 27€ / 35$ / 22£
VARANASI ARCHITECTURAL TRAVEL GUIDE
Text Genèric Desa els Canvis Desa i Tanca Text:
Varanasi o Kashi, situada a la riba oest del riu Ganges, és la capital espiritual de l'Índia i la més santa de les set ciutats sagrades de l'hinduisme i el jainisme. La ciutat ha crescut al llarg de l'arc del Ganges, que és el seu epicentre; la vora del riu està plena de temples un al costat de l'altre, seguint diferents estils arquitectònics, amb els seus ghats o escales que porten al riu. La ciutat antiga s'estén a uns 2 km terra endins, i és un laberint de carrerons i pasatges, temples, mesquites, ashrams i botigues. En aquesta guia també hi ha informació sobre la població de Sarnath, situada a 13 km de Varanasi, és el lloc on Buda va donar les seves primeres ensenyances i on va nèixer el budisme.

DISPONIBLE A PARTIR DE 2020
Títol: VNS Varanasi Architectural Travel Guide
Autor: Teresa Garreta
Temàtica: Arquitectura - Viatge
Pàgines: 180
Mides: 126 x 184mm
Característiques: Tapa Tova
Idioma: Anglès
PVP: 25€ / 28$ / 21£
LE CORBUSIER'S VILLA SHODHAN
Gaudeix de l'únic llibre que explora i documenta la Villa Shodhan a través de fotografies, documentació gràfica i un acurat text que descriu i interpreta el projecte. Aquest llibre examina i explora de manera exhaustiva una de les obres menys conegudes, però alhora més fonamentals de Le Corbusier a la ciutat d'Ahmedabad (India). La Villa Shodhan és una propietat privada que s'ha mantingut al marge de les mirades del gran públic i només poques persones hi han tingut accés. Una d'elles és l'autora del llibre, l'arquitecta Manisha Shodhan Basu. L'autora, amb una llarga trajectòria docent, descriu l'edifici i l'analitza a través dels plànols originals de Le Corbusier i de la visita exhaustiva a totes les dependències de la casa. El resultat final és la d'un viatge per una arquitectura excepcional on el lector pot experimentar de primera ma l'arquitectura de Le Corbusier.

DISPONIBLE A PARTIR DE DESEMBRE 2018
Títol: Le Corbusier’s Villa Shodhan Col·lecció: Monografies d'arquitectura Autora: Manisha Shodhan Basu Editor: MSB Publishers (India)
 Temàtica: Arquitectura Mides: 245 x 29mm Pàgines: 115 Característiques: Tapa Dura Idioma: Anglès 
ISBN: 9789353006051 PVP: 36€ £32 $42
MIQUEL ALVAREZ TRINCADO, passió per l'arquitectura / pasión por la arquitectura
Monografia sobre l’obra completa d'aquest arquitecte català que ha deixat gran part de la seva obra a Barcelona. Forma part de la generació de l’Escola de Barcelona encara que més tard es desvincularà per continuar la seva particular trajectòria a banda de modes i tendències.
Arquitecte per vocació, va fer de la seva professió la seva vida sense deixar de banda les seves grans passions: la cultura, el motor i el viatge. Descobriu-lo a través d’aquesta publicació que inclou articles de companys de professió i col·laboradors del seu estudi d'arquitectura, ALTRIM.

DISPONIBLE
Títol: MAT: Passió per l'arquitectura
Autor: Ariadna Alvarez Garreta
Temàtica: Arquitectura - Monografia
Pàgines: 424
Mides: 225 x 275mm
Característiques: Tapa Dura - Rústica
Idioma: Bilingüe Català - Castellà
ISBN: 978-84-942342-1-7
PVP: 40€ / 45$ / 30£
DT
DHAKA TOTEM
Diefrents autors que provenen bàsicament de les disciplines de l'arquitectura, l'urbanisme o la cooperación internacional, la fotografía i l'art, expliquen la ciutat de Dhaka a partir del seu punt de vista.


DISPONIBLE A PARTIR DE DESEMBRE 2018

Títol: Dhaka Totem Autor: VV AA Editor: Altrim Publishers i AECID (Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo) Temàtica: Urbanisme - Arquitectura - Guia Subjectiva Pàgines: 170 Mides: 148 x 210mm Característiques: Tapa Dura Idioma: Anglès ISBN: 978-84-942342-7-9 PVP: 18€ 21£ 16$

Punts de venda

LLIBRERIES
Anglaterra, Escòcia i Irlanda del Nord

Londres

Architectural Association Bookshop

36 Bedford Square
London WC1B 3ES

Blackwell’s, Holborn
50-51 High Holborn
London WC1V 6EP

Royal Institute of British Architects Bookshop

66 Portland Place
London W1B 1AD

França

París

Centre Culturel Suisse

32-38, rue des Francs-Bourgeois
F-75003 Paris

Volume

47 Rue Notre Dame de Nazareth
75003 Paris

Alemanya

Walther Konig
Köln - Berlin - Bonn - Dresden - Düsseldorf - Essen - Hamburg - München - Nürnberg - Stuttgart

Hamburg
Sautter & Lackmann
Admiralitätstraße 71
20459 Hamburg

 

 

 

Munic

Buchhandlung L. Werner

Residenzstraße 18
80333 München

Índia

Chandigarh

Capital Book Depot

Sco-2, 1sr Floor, Sector 17-E
Chandigarh 160017

The Browser

Sco-14/15, Madhya Marg, Sector
8-C Chandigarh 160008

The English Book Shop
Sco-31, Sector 17-E
Chandigarh 160017

Delhi

Bhari Sons

Arcade ABC, Khan Market, Opp.
Main Gate, New Delhi
Delhi 110003

Japó

Tòquio

Tokyo Book Center
Cosmos Aoyama Garden Floor B2F
5-53-67 Jingu-mae, Shibuya-ku,
Tokyo

Portugal

Lisboa

Livraria A&A
Travessa Carvalho 25
1200-109 Lisboa

Porto

Index Newspaper

Rua de Ceuta 70
4050-189 Porto

Circo de Ideias
Rua da Boavista 330
4050-102 Porto

AEFAUP

Universidade do Porto
Rua do Gólgota 215
4150-351 Porto

Espanya

Barcelona

Altaïr
Gran Via de les Corts Catalanes 616
Barcelona 08007

La Capell

Plaça Nova, 5
Barcelona 08002

La Central

Mallorca 237
08008 Barcelona

Laie
Pau Claris 85
Barcelona 08010

Galícia

Formatos

Av. Fernández Latorre 5-9
A Coruña 15006

Madrid

Laie CaixaForum Madrid

Paseo del Prado 36
Madrid 28014


Naos

Quintana 12
Madrid 28008

Publiarq
General Rodrigo 1
Madrid 28003

La Central

Postigo de San Martin 8
Madrid 28013

Oviedo

Cervantes Bookshop

Doctor Casal 9
Oviedo 33001

València

Inter-técnica

Cronista Carreres 11
València 46003

Saragossa

Laie CaixaForum Zaragoza

C. Anselmo Clavé 4
Zaragoza 50004

Suïssa

Zuric

Hochparterre

Verlag für Architektur und Design
Ausstellungsstrasse 25
CH 8005 Zürich

Info vendes

Si esteu interessats en vendre els nostres llibres, poseu-vos en contacte amb:

Regne Unit:
Riba Enterprises
www.ribaenterprises.com
www.ribabookshops.com
David Plummer
+44 (0) 20 7496 8364
15 Bonhill Street, London EC2P 2EA>david.plummer@ribabookshops.com>

ÍNDIA:
Bloomsbury India Bloomsbury Publishing India Pvt. Ltd. DDA Complex, LSC , Building No.4, Second Floor, Pocket C-6&7, Vasant Kunj New Delhi 110070 India
marketing-in@bloomsbury.com

Per a qualsevol altre país:
Distribution Art Books
www.distribuciondelibros.com
Ramón Dominguez>info@distributionartbooks.com>


Si no esteu en aquestes llistes, poseu-vos en contacte amb:
publishers@altrim.net

Qui som

Incorporem un nou canal d'expressió i comunicació, amb vocació internacional i caràcter local, amb el viatge com a motor de l'experiència arquitectònica i cultural. Volem difondre l'arquitectura i altres formes d'expressió artística amb una mirada singular i plural.

Volem compartir el nostre catàleg amb clients, amics, autors i professionals posant al seu abast una eina de comunicació amb el disseny i la edició de publicacions en format tradicional i digital.

L'ànima d'aquest projecte és Ariadna Alvarez Garreta, arquitecta i escriptora, llicenciada per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (ETSAB). Diploma d'Estudis Avançats en Composició Arquitectònica dins del programa de doctorat Teoria i Història de l'arquitectura i master en Gestió de la Ciutat per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Ha col·laborat amb editorials i estudis d'arquitectura en l'àmbit de la documentació, comunicació, publicacions i assessorament editorial. Escriu regularment articles a diaris i revistes especialitzades d'arquitectura, interiorisme i disseny.

Entre altres llibres ha publicat: Skyscrapers i Skyscrapers Architects (Atrium), Obra reciente de Alonso-Balaguer y Arquitectos Asociados, Hesperia Tower Historia de un Proyecto i Living in High Density, architecture for the future (Linksbooks).

El 2010 funda l'editorial Altrim Publishers per tal de portar a terme els seus propis projectes i oferir una nova plataforma per a la difusió de l'arquitectura.

Contacte

Posa't en contacte amb nosaltres i t'atendrem amb molt de gust. Emplena el següent formulari:
 He llegit i accepto l'Avís legal
ALTRIM PUBLISHERS

Pg. Manuel Girona, 55 baixos 2a.
08034 Barcelona
Spain

Tel: +34 93 204 0808
+34 646 954 743 publishers@altrim.net

http://www.altrim.net


Seguiu-nos a:
Subscriu-te a la nostra newsletter:
 
Altrim Publishers també realitza llibres per encàrrec.
Posa't en contacte amb nosaltres i exposa'ns la teva idea!

Copyright © Altrim Publishers 2016
 
 
SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER I REP LES MILLORS NOVETATS A LA TEVA BÚSTIA D'ENTRADA!
Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús. Obtenir més informació
Accepto